Terapi

terapi & utveckling

TERAPI

När livet skaver:


För mig som Gestaltterapeut är mötet och kontakten med Dig det centrala.Tillsammans och i ditt tempo undersöker vi det som skaver i ditt liv. Jag kommer både att vara stödjande och ställa utmanande frågor allt för att stötta dig i din process. Genom ökad medvetenhet får du syn på hur du gör både mot dig själv och i dina relationer vilket ger dig möjlighet att göra nya val som utgår från vad Du behöver så Du kan leda och stötta dig själv i livets med och motgångar.

När någonting skaver eller gör ont är det svårt att se framåt  det gäller oss alla. Inte minst när kraschen är ett faktum och du ska hitta tillbaka till ett fungerande liv.Men låt inte stressen stjäla all din energi och kreativitet 

 

När oro och stress står i vägen


Balans i livet är något vi ständigt behöver återerövra. Kroppen minns mer än vad vi kommer ihåg och tar över vårt handlande så snart det inte känns tryggt. Det är alltså inte vad som faktiskt sker utan hur vi uppfattar det som påverkar hur vi känner och handlar. Det sker oftast blixtsnabbt och helt utan medvetenhet.

 

Jag har vidareutbildat mig inom Somatic Experiencing som är en kroppsorienterad terapeutisk metod som behandlar och löser upp stress och traumatisk ångest genom att utnyttja kroppens förmåga att balansera och läka sig själv.

 

Jag kan hjälpa dig att lättare få tillgång till dina egna resurser, trygghet, glädje och på så sätt få mera energi. Genom att ge dig själv möjlighet att bearbeta chock och trauman kan du återvinna energi, livsglädje och välbefinnande för att komma vidare i vardagen och i livet.


LOVEA AB

Anett Myrthil

Besöksadress:

Humlegårdsgatan 5, Stockholm

anett@lovea.se

070-255 07 21


Copyright @ All Rights Reserved